CELLULOSEISOLASJON

De senere årene har Isocell celluloseisolasjon vunnet større og større innpass, og det fremstår i dag som det optimale valget av isolasjonsmateriale når man ser på isolasjonsegenskapene, strømregningen, miljøet, tidsbesparelsen ved selve isoleringen, og ikke minst prisen. Isocell celluloseisolasjon er svært velegnet til alle former for bygging, og i formen cellulosegranulat har det gode isolasjonsegenskaper og 100% fyllingsgrad til både nybygging og etterisolering. Les om alle egenskapene i håndboken her.

getimage-1
Isolering

MILJØVENNLIG ISOLERING

At Isocell celluloseisolasjon er det mest miljøvennlige isolasjonsproduktet er ganske åpenbart da det innholder 90% resirkulert avispapir som er malt opp  og produsert utelukkende ved bruk av 100% grønn og fornybar energi. Da er det heller ikke overraskende at Isocell celluloseisolasjon har et negativt karbonfotavtrykk fra vugge til grav, vi tørr å påstå at Isocell celluloseisolasjon har markedets laveste GWP (Global Warning Potential).
På tross av disse unike miljøegenskapene har også Isocell celluloseisolasjon helt unike isolerende egenskaper da både varmelagringskapasitet, lav internkonveksjon, fuktregulerende, lav luftgjennomgang og meget god brannmotstandsegenskaper.

ISOCELL CELLULOSEISOLASJON – FRA TRE TIL ISOLASJON

fra tre til isolasjon ill
Isocell celluloseisolasjon er lagd av resirkulerte aviser, og består av hule cellulosefibre som har en suveren isolerende effekt samt mange andre unike egenskaper. CBI Norge er en landsdekkende leverandør av Isocell celluloseisolasjon og isolasjonsmaskiner samt luft og vindtettprodukter med systemgaranti.
 CBINorge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *