Om

Med blåseisolering kan du fylle alle åpninger og hulrom, også de med uvanlige dimensjoner. Den tetter meget godt rundt hindringer, rør, el-bokser og andre tekniske installasjoner, og gir en fantastisk tett isolasjon med utmerket termisk og akustisk ytelse.

Blåseisolering er ikke bare positivt for din egen lommebok. Ved å spare energi, reduseres behovet for brensel til oppvarming og klimaanlegg i bygninger. Det fører til reduserte utslipp av den største drivhusgassen, CO2.

Isocell innblåses uten klumper og reduserer muligheten til konveksjon i konstruksjonen. På grunn av sømløs fylling helt uten gliper og meget lav lufttransport gjennom materialet, er celluloseisolasjon et av de beste lydisolerende materialer på markedet.

Isocell tillater fukt å passere uten at det går ut over isoleringsevnen og dannelse av sopp/råte. Derfor kan dampsperren ofte utelates og erstattes med dampbrems, også andre steder enn ved baderommet.. Det gir ett mer naturlig og bedre inneklima. Med papirisolering behøver man ikke at leve i en «plastikkpose,» men kan leve trygt og godt i et hus som kan puste.

Vi benytter også oss av Knaufs Supafil Frame. Utviklet for å gi optimale termiske egenskaper og utmerkede deknings- og blåseegenskaper.

 

TA KONTAKT FOR EN HYGGELIG PRAT OG GRATIS BEFARING!
909 777 99 / 900 34 104
ole.petter@effektivisolering.no